Gazdaporta Hírajánlója - Szkíta Hírmondó - GazdaPorta

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Gazdaporta Hírajánlója - Szkíta Hírmondó

GazdaPorta
Mi igaz a Sumér-Magyar rokonságból? prof. Dr. Révész Péter előadása
Ne feledkezzél meg szegény sumérokról!

Mi igaz a sumér-magyar rokonságból?

Sajnos Magyarországon se a finnugrista MTA se a hun-avar-magyar folytonosságot
hírdető MKI nem tanulmányozza a sumér-magyar nyelvrokonságot. Nem szabad,
hogy a köztük levő ellentét megakadáyozza az alapos, tudományos sumér-magyar
kutatás előrehaladását. A sumér-magyar nyelvrokonság nem is feltétlenül
összeegyeztethetetlen a nézeteikkel, mint ahogy a következő videó is bemutatja:

Mi igaz a sumér-magyar rokonságból?
https://www.youtube.com/watch?v=Vq5Qy77JZDw

Hogy előbbre vigyük ezt a kutatást, ebben az évben szeretnénk rendezni egy
sumérokkal foglalkozó konferenciát. Kérem az érdeklődőket, hogy írjanak nekem.

Köszönettel,
Révész Péter
revesz.nebraska@gmail.com

____________________________________________________________________________________________________

A Magyar Királyi Korona Tanács az alábbi levéllel fordult a Szent Korona Országának honpolgáraihoz

Amint azt előző hírlevelünkben is leírtuk:

- „Mi – a KT – tesszük a dolgunkat a Szentkoronáért, a nemzetért, a családunkért. Ahhoz azonban, hogy mielőbb megvalósuljon az eddig előkészített terv, (…) szükséges, hogy minden honpolgár a saját jól felfogott érdekében fektesse be a nélkülözhető energiáját a megcélzott eredmény, a királyság gazdasági és szellemi működésének, a „jólétnek” a mielőbbi megvalósulásáért.”

A fent megfogalmazott cél és módszer működtetéséhez létrehoztunk egy kommunikációs oldalt, ahol alkalmanként kb. fél órában élő adás keretében gyakoroljuk az együtt gondolkodást azért, hogy a cél – a Szentkorona Országának – megvalósulása a lehető legrövidebb időn belül megtörténjen.

Egy szellemi utazásra hívunk az aranykorba, melynek eljöveteléhez a kérésünk és az elfogadásunk alapvető feltétel. A vaskor által okozott testi – lelki és anyagi sérülések hatásait az út során rendbe hozzuk – meggyógyítjuk, és közösen hozzuk létre a régen vágyott jövő képét. Ez az utazás „csak” a szellemi erőnk használatát igényli, az út során a fizikai helyváltoztatás szükségtelen, mégis biztosan célhoz érünk.

Ma már általánosan elfogadott a tudományos világban is, hogy a létező világ energiából van, amely az ember gondolatának engedelmeskedik. Ezt az irányítási formát használtuk eddigi alkotásaink megvalósítására is. A teremtés a gondolattal kezdődik, amit a gondolkodó ember képpé formál, és végül fizikailag megvalósít – megteremt.

Az ember ősidők óta gyakorolja a teremtést, ahogy azt Isten (Teremtő) meghagyta részére, bár a jelenlegi tapasztalataink szerint az ember ez irányú tevékenysége – szerényen fogalmazva is hagy némi kívánnivalót. Ez utóbbi gondolat ösztönöz arra, hogy érdemben foglalkozzunk a felmerülő kívánságok bevonásával a teremtés folyamatába.

Az elvárásokat a teljesség igénye nélkül is nehéz lenne felsorolni, de egy teremtő folyamat során személyenként megfogalmazható, és bevihető a közös teremtés energiafolyamába, ahol a megvalósulás lehetősége jelen van. Ez a gyakorlat erőszakmentesen valósítja meg minden résztvevő közös akaratát, amennyiben a folyamat során mindannyian kellő figyelmet szentelünk a kitűzött cél elérésére. A teremtéshez – az energia irányváltásához is – időre van szükség, ezért ismétlésekkel kell segíteni a folyamatot. Időt takaríthatunk meg – a hatékonyság – a résztvevők létszámának növelésével, ami személyes meghívásokkal bárki számára elvégezhető feladat.

Nagyon fontos tudni, hogy az „utazás” során veszteség – bántás senkit nem érhet, sőt az egyéni gyógyulásokat is a közösség energiája segíti. Azon kívül mindenki jelen lehet – tartózkodási helyétől függetlenül – a világon egyedül álló „alkotásban” ahol a Teremtő Közösség a szellemi erejével hozza létre a kívánt változást.

A magyarság évtizedes várakozását kívánjuk valósággá változtatni e cselekmény sorozattal, amelyet kizárólag a virtuális térben (az internet segítségével) személyenként és együtt elindított energiák koncentrálásával hozunk létre.

Minden résztvevő és a közösség kinyilvánított problémájának megoldására közösen indítjuk el az energiákat, és egy hozzáértő vezető segítségével figyelmünket fókuszálva haladunk a megvalósítás felé.

A KÖZ-ŐS esemény 2019.01.20. 18:00 órai kezdettel lesz. Az esemény honlapjának címét – elérését – az esemény előtt egy órával – azaz 17:00- adjuk meg a facebook esemény
vonalon, vagy a honlapunkon!

A KÖZ-ŐS esemény honlapja csak a mindenkor előre meghatározott időpontban lesz nyitva, ami várhatóan kb. 20 alkalommal lesz elérhető.

Erről az utazásról ne maradj le!    
u.i. Ha rendelkezel facebook fiókkal, akkor a facebook esemény
vonalat oszd meg másokkal is!


AMK Tájékoztató -2019/15
A  levelünk nem reklám.
A tájékoztatást minden honpolgárnak megküldjük!
Aki a visszahonosítást kérte az Apostoli Magyar Királyságba mint honpolgár, az a Magyar Igazolvány kiváltásával megerősíti joghatás kiváltását célzó akaratnyilatkozatát.
A nemzet megmaradásának közös pontja a Szent Korona, Aki jelenlétével és törvényeivel biztosítja minden magyar örökös jogait, ezért minden magyarnak kötelessége a Szent Korona
jogainak védelme.

Kelt . 2019 január 18-án a Szent Korona országában.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Apró Juhász János: Üzenet a Magyar Nemzethez
Szeged,
a Vértói Székely-Magyar Nemzeti Emlékhelyre Nemzetgyűlést hív össze.
Mindazon magyar embereknek, akik mentesek a pártoskodástól, akik már értik, hogy nem szembeszállni, hanem építeni kell, akik tenni akarnak magukért, a családjukért, a nemzetükért, akik megértették, hogy saját kultúránk, szellemiségünk, cselekvő képességünk ebben a korban is képes megtartani a magyar nemzetet.

 
Impresszum
Adatvédelmi nyilatkozat
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz