Pálos Örökségünk - GazdaPorta

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Pálos Örökségünk

Pálos Hang


A Pálos lelkülettől a Pálos Szolgálatig vezető út


Az alulról épülés, az egy területen élő emberek köz-társasággá szervezése, a lelki szellemi- és anyagi értékek szerves egységként kezelése azokból a tiszta remete-sejtekből eredt, amelyek Fénylátása magába szippantotta Özsébet, aki egyesítve a 998-999-es magyarságirtással szétesett kévét ismét összekötötte.

A pálos lelkületűeknek bármely korban  -
akár szervezetben, akár a nélkül - ugyanazt a munkát kell végezni, mint 8-900 évvel ezelőtt: teljesíteni a Magyar Küldetést, a közös érdeket képviselő területi (települési) közösségek megszervezésével, a lelki- szellemi és anyagi önkormányzatiság újjáélesztésével. A  Pálos lelkület számára a régi elavult rendszer leváltása itt kezdődik. Jó hírünk, hogy a pálosok tudása nem veszett el teljesen. A Rendszerváltó honlap a Szent Korona Értékrend elméletével életre kelti a pálosok szervezőképességét.

A nyugati civilizáció koreszméi nagy károkat okozott az anyagi világban, de még nagyobbakat mindannyiunk szellemi- és lelki világában. Ennek rendbetételét önmagunkban és közvetlen környezetében mindenkinek el kell kezdenie! Fontos, hogy a gyakorlati megvalósításnak csak az első lépése.

A világ rossz irányba halad. Erre már nagyon sokan figyelmeztettek, és ha ezen az oldalt olvasod, akkor eddig már te is eljutottál. Már túl vagyunk a 24 órán, és ha még nem kezdted el a világodat átgondolni, a koreszmédet lecserélni, akkor késésben vagy. Ha minden hibásat kidobtál és helyettesítetted egy remélhetőleg minden szempontból megfelelővel, akkor rájössz, hogy téged körülvevő társadalom most már nem is kompatibilis veled. Mi a megoldás? Ha eddig eljutottál és még az úton vagy, akkor te lelked pálos és hamarosan találkozunk.


Ez az oldal első sorban azoknak a Pálos Lelkeknek szól, akik szervezeten kívül is vállalják a küldetésüket, és mindazon magyar embereknek, akik mentesek a pártoskodástól, akik már értik, hogy nem szembeszállni, hanem építeni kell, akik tenni akarnak magukért, a családjukért, a nemzetükért, akik megértették, hogy saját kultúránk, szellemiségünk, cselekvő képességünk ebben a korban is képes megtartani a magyar nemzetet.


Akik ennek időszerűségét és pontos mikéntjét nem értik létrehoztam a "Itt az ideje a koreszme váltásnak!" elnevezésű lejátszási listát a Yutube csatornámon, ahova első lépésként te is küldj nekem hasonló videókat! Saját készítésű videóknak kifjezetten tudok örülni.

"Cseréljük föl kizsákmányolóink erkölcsét a régi, jól bevált magyar erkölcsre, nyújtson valóban testvérkezet minden magyar minden magyarnak és az Úr-Isten erőt ad újra, hogy megszabadulhassunk a gonosztól és építhessünk együtt egy szabad és igaz új Magyarországot" (Wass Albert)


Itt tudod felvenni velünk a kapcsolatot, itt van lehetőséged a videód elérésének megadására is!

Pálos Lelkület Gmail postafiókunk pontos elérését ezen első kapcsolati felvételt követően kaphatja meg.


Ha csak tevékenységeinkről szeretnél hírt kapni, akkor kövess minket a twitteren!: @pszolgalat


 
 
Impresszum
Adatvédelmi nyilatkozat
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz