Csatlakozás a Hun Szkíta munkacsoporthoz - Gazdaporta

Gazdaporta
Gazdaporta
Tartalomhoz ugrás

Csatlakozás a Hun Szkíta munkacsoporthoz

Munkacsoportok
Csodaszarvas
Tagfelvétel
A Hun Szkíta Kutatósoporhoz bárki csatlakozhat aki a csatlakozását szándékát jelzi. Csatlakozási szándékát nyilvántartásba vételi lap (idegen szóval: regisztrációs lap) kitöltésével történik.

A kutatócsoportban való részvételed kötelezettségekkel párosul melyek sikeres teljesítsét munkaórában tartjuk nyilván. 1 munkaóra = 3.000,-Ft.
A munkaórák elszámolását és igénybevehető kedvezményeid értékének számítása az elszámoló rendszerben történik, amelyet a saját pénztálcád feltöltésével  aktiválsz.Tagfelvétel a Hun Szkíta Kutatócsoportba
Hun-Szkíta Kutatócsoport célja
A Hun-szkíta Kutatócsoport célja, hogy a szkíta értékrendet a saját életében és talán így a nemzet szervezésében megtartsa.

Mostanában egyre több olyan emberrel találkozom, akik azt vallják, hogy csak egyéni út van.
Ennek ellenére, ugyan ezek az emberek ajánlanak nekünk újra és újra olyan utakat, amelyek szervezet módon egy szervezet/hatalom által megjelölt alkotmány elfogadásával lehetsz csak a részese. Nem elégséges például a szkíta értékrend elfogadása, vagy az hogy magyarnak valljad magad?

Eldöntöttem, hogy a visszahúzó kapcsolataimat leépítem és csak minőségi kapcsolatokat ápolok. Olyan kapcsolatokat, nem hozhatok létre, amely olyanról nyilatkoztat, ami a szkíta értékrend szerint nem elfogadható! Gondoltam létrehozok egy közösséget ami a szkíta értékrend kutatását célozza meg. Miért kellene kutatni? Mert jelenleg, mint ahogy mi magunk, úgy a szkíta értékrendnek mondott valami is, már szennyeződött. Vissza kell találnunk a tiszta forráshoz. Ez egyéni út. Egymás mellett, egymás mellé rendelve. Ez csak konföderatív szervezésben működhet.

Jelenleg egy ilyenre teszek kísérletet itt a saját életemben a saját kutatási területeimmel. Várom a régi és leendő kutatók csatlakozását!
Nem supán csak saját kutatási területemre várok kutatókat!

Itt nem kizáró tényező, ha éppen Királyságot szeretnél, de tudd nem a kutatás része, mint ahogy a családodnak sem része, így hát a felebarátaidat is kíméld meg ettől!
Kedvezmények
A kutatócsoport tagsági kedvezmények igénybevételének feltétele a rendszer működtetési díjjához hozzájárulás.

Hozzájárulás történhet:
  • Feladat vállalás teljesítésével,
  • Pénzbeni megváltással,
  • Termény vagy terméked felajánlásával,
  • egyéb felajánlással.

Hozzájárulás díjja
1 hónapra = 10 euro vagy 4.000,- Ft
1 évre      =  30 euro vagy 30.000,- Ft
Vissza a tartalomhoz